ASIA KINGSTON

ЗА НАС


Фирма ASIA KINGSTON Ltd. е създадена през 2008 г. с основната цел да снабдява световния пазар и да работи в тясно сътрудничество с производствените сектори. Специализирани сме в разработването и разпространението на добре познати лицензирани марки. Наши основни партньори са марки като Kawasaki, Pininfarina, Maserati, FIAT 500, Momo Design, Hot Wheels и Barbie.

Ние предлагаме пълното обслужване от производството, контрола на качеството, логистиката, доставката до маркетинга. Важни партньори и популярни марки си сътрудничат с нас заради високото качество на проектиране, разработване, производство и дистрибуция.

venveo-609390-unsplash.jpg

 НИЕ ПРОЕКТИРАМЕ


Ние се стремим към най-добрите идеи за дизайн. Технологията ни се разработва на международно ниво, а дизайнерските ни концепции се създават в Европа.

 

e-mobility-by-asia-kingston.jpg

 НИЕ ПРОИЗВЕЖДАМЕ


Нашата производствена база е способна да осигури най-високо качество, с най-добрите резултати от ръчно изработените продукти.

 

Screenshot 2019-03-24 at 16.37.23.png

 ДИСТРИБУТИРАМЕ


Ние разпространяваме в цял свят широка гама от ховърбордове, електрически велосипеди, велосипеди, детски велосипеди и свързани с тях аксесоари.

 

edward-he-1082124-unsplash.jpg

НИЕ ИЗЛОЖИХМЕ


Постоянно участваме в големи международни търговски изложения в Шанхай, Лас Вегас, Милано и Франкфурт.

 

Назад към блога